Goodlife! Massage

Gun jezelf eens een uurtje de tijd om even helemaal tot rust te komen en je lichamelijke klachten te verminderen. Een ontspannen lichaam heeft een positieve uitwerking op je geest en lichaam.

Een massage

  • Een massage vermindert spanningsklachten omdat de gespannen spieren op een prettige manier zacht en soepel worden gemaakt. Het gehele lichaam kan zich weer ontspannen. Doordat een massage het stresshormoon (cortisol) vermindert, kan je lichaam zich herstellen van fysieke en mentale inspanningen.

  • Als je regelmatig een massage ondergaat zal je weerstand tegen ziekten toenemen. Het lichaam maakt meer witte bloedlichaampjes aan en vermindert het stresshormoon waardoor uw immuunsysteem verbetert.

 

  • Bij regelmatige massages merk je dat je makkelijker in slaap kan komen. Tijdens een massage maakt het lichaam serotonine aan, en deze lichaamseigen stof bevordert een gezonde nachtrust.
  • Je gaat ook merken dat je door een massage een gezondere huid krijgt. Een massage activeert de bloedsomloop waardoor de spieren, botten, huid en ook organen beter voedingsstoffen kunnen opnemen. Het lichaam krijgt nieuwe energie doordat de doorstroming van energie bevordert wordt en de afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.

Adres

Alida Buitendijkerf 19
1705 NH
Heerhugowaard

 

Info@goodlife-massage.nl
goodlife-massage.nl
0653803334

Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak
Goed als je even belt of whatsappt
0653803334