Machteld Waasdorp

Over mij

Ik ben Machteld Waasdorp, ik ben getrouwd en we hebben samen 2 kinderen. In 1991 heb ik een opleiding gevolgd voor sportmasseur en heb toen ook mijn diploma behaald bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Nadat ik een aantal jaren in een sportschool heb gemasseerd, ben ik gestopt. Na jaren administratief werk te hebben gedaan, merkte ik dat masseren nog steeds een van mijn grootste passies is.

NGS- diploma


Ik heb dan ook in 2016 opnieuw het NGS-diploma sportmassage en tegelijkertijd het NGS-diploma wellnessmassage behaald, met het doel een eigen massage praktijk op te zetten. Na de opleiding heb ik nog een aantal cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden, onder andere bij Sepia opleidingen en het Dorn instituut. Deze aanvullende massages- en therapievormen sluiten goed aan bij mijn behandelingen.

Ik ben aangesloten bij het NGS.
Je kunt mij vinden als gediplomeerd masseur op de site van het NGS. (www.ngsmassage.nl)

Je kunt mij vinden als gecertificeerd behandelaar op de site van het Dorn-instituut in Ommen (www.ideletteeijgelaar.nl / www.dorninstituut.nl).

Praktijk

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor sport- en wellnessmassage. Naast deze 2 vormen van massage kan je bij mij ook terecht voor Dorn therapie, Breuss massage, Schröpfen en triggerpoint therapie.

Je kunt bij behandelingen kijken wat het beste bij je past. Ik kan de behandelingen ook combineren als bijvoorbeeld Dorn therapie en Breuss massage (1 uur), en Schröpfen en/of triggerpoint en sportmassage (1 uur).

neem contact met mij op

Ik bespreek graag met je welke massagevorm het beste aansluit bij jouw wensen.

Adres

Alida Buitendijkerf 19
1705 NH
Heerhugowaard

 

Info@goodlife-massage.nl
goodlife-massage.nl
0653803334

Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak
Goed als je even belt of whatsappt
0653803334